We Are The Ocean – What It Feels Like

Dating site forums dating site forums. Webcam gay webcam gay. Cure for period pain cure for period pain. Acai berry detox customer reviews acai berry detox customer reviews. Dating website international dating website international. How to say tinnitus how to say tinnitus. Easyway to stop smoking pdf easyway to stop smoking pdf. Vitamin c hair loss vitamin c hair loss. Play european roulette free play european roulette free. Will bv go away without treatment will bv go away without treatment. Best lotions for stretch marks best lotions for stretch marks. Free keno downloads free keno downloads. Free sex live web cam free sex live web cam. New no deposit bingo sites 2012 new no deposit bingo sites 2012. Blackjack game online free blackjack game online free. Youtube jobs speech youtube jobs speech. Does hoodia diet 57 work does hoodia diet 57 work. New cures for baldness new cures for baldness. Vulvovaginitis candidiasis treatment vulvovaginitis candidiasis treatment. Vitamin d deficiency and osteoarthritis vitamin d deficiency and osteoarthritis. Get paid to complete online surveys get paid to complete online surveys. Mo keno mo keno

Här är nedan är engelska posthardcorebandet We Are The Ocean’s video till What It Feels Like. En del kommentarer på exempelvis Youtube menar att de med nya skivan Go Now And Live blivit mainstream, då soundet blivit en aning snällare än tidigare. Något de själva är medvetna om. Såhär sa de till Musiklandet.se när de var i Sverige och spelade på Klubben i februari tidigare iår:
– Vissa tycker att så fort ett band spelas på Radio One så är de mainstream. Vi har bara fått ett par spelningar på Radio One, och ändå kommer det in såna kommentarer ”Jag hatar det här bandet, det är inte som de brukade vara!”.
Läs hela intervjun här.

Och glöm inte kolla in videon. Kanske är de inte som de brukade vara, kanske är de bara en aning bättre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...