Paul McCartney till Stockholm i december

Weight loss pills compared weight loss pills compared. Woodwork project plans woodwork project plans. Uterine fibroids homeopathic treatment uterine fibroids homeopathic treatment. London dating site london dating site. How to make the skin whiter how to make the skin whiter. Whitening of tooth whitening of tooth. Transgender cam chat transgender cam chat. Pcos and anxiety pcos and anxiety. Buy lotto max online buy lotto max online. How to rid of stretch marks fast how to rid of stretch marks fast. Craps table dimensions craps table dimensions. Ultra green tea with hoodia reviews ultra green tea with hoodia reviews. Irritable bowel syndrome symptoms back pain irritable bowel syndrome symptoms back pain. Online poker illegal in usa online poker illegal in usa. Fruit slot game fruit slot game. Can vinegar help acne can vinegar help acne. Gay on webcam gay on webcam. Webcams pussy webcams pussy. How can you tell if fibroids are shrinking how can you tell if fibroids are shrinking. Video keno game video keno game. Home made skin lightening home made skin lightening. Money online survey money online survey. Black jack tip trick black jack tip trick. Legitimate paid surveys online legitimate paid surveys online

Det tog sju år efter spelningen på Ullevi i Göteborg men nu är det äntligen dags för Beatles-legenden Paul McCartney att inta svensk mark. Redan den 10:e december står han på Globens scen i Stockholm och biljetterna släpps den 14 oktober.
Att se den nu 69-årige sir Paul i egen hög person är något man bara måste göra innan man dör, så missa inte detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...