Young Guns – Learn My Lesson

Black shemale cams black shemale cams. Play bingo for free and win real cash play bingo for free and win real cash. Sims 3 cheats for age sims 3 cheats for age. Pcso lotto 6 42 results pcso lotto 6 42 results. Psoriasis latest treatment psoriasis latest treatment. Free slots online no download or registration free slots online no download or registration. Tmj home tmj home. Benetol weight loss supplement benetol weight loss supplement. At what age should i start using anti aging products|170 at what age should i start using anti aging products|170. Acne homeopathic remedies acne homeopathic remedies. Yahoo bingo online yahoo bingo online. Treatment polycystic ovarian syndrome treatment polycystic ovarian syndrome. Aging seniors aging seniors. Hot sex cam hot sex cam. Treatments for stretchmarks treatments for stretchmarks. Gout free foods gout free foods. Cheap ear rings cheap ear rings. Supplements to increase growth hormone supplements to increase growth hormone. Symptoms sleeping too much symptoms sleeping too much. Writing letters worksheets writing letters worksheets. Remedies insomnia remedies insomnia. Florida home plans designs florida home plans designs. Garden shed designs and plans garden shed designs and plans. Lotto game result lotto game result. Keno game download keno game download. Alc lotto alc lotto. Gynecomastia drugs gynecomastia drugs. Tattslotto on line tattslotto on line. Taking surveys for money taking surveys for money. Vitamins and supplements for weight loss vitamins and supplements for weight loss. Remedy stretch marks remedy stretch marks. Mouth guard to prevent grinding teeth mouth guard to prevent grinding teeth

Nyfikenheten har länge varit stor inför det engelska bandet Young Guns kommande andra skiva Bones om släpps i februari nästa år. Här kommer ett smakprov i form av videon till låten Learn My Lesson och det låter väldigt lovande! Just nu är de dessutom på omslaget av engelska musiktidningen Rock Sound.
HÄR kan man läsa intervjun med dem från i somras. Och i mars kommer de tillbaka till Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...