Architects – Devil’s Island

Coffee enema cleanse coffee enema cleanse. Sweat control for men sweat control for men. Pearl whitening detoxifying slimming capsule pearl whitening detoxifying slimming capsule. Does aloe vera help lose weight does aloe vera help lose weight. Buy cellulite cream buy cellulite cream. Dark spots on skin treatment dark spots on skin treatment. Sex in web cam sex in web cam. Jobs in writing jobs in writing. How do you get rid of fibroids how do you get rid of fibroids. Treat tinnitus treat tinnitus. Rheumatoid arthritis and homeopathy rheumatoid arthritis and homeopathy. Lotto secrets pdf lotto secrets pdf. Huge dick on webcam huge dick on webcam. Social networks and jobs social networks and jobs. Top cellulite creams top cellulite creams. Slimquick w hoodia reviews slimquick w hoodia reviews. Mac bingo mac bingo. Fastest way to get rid of cellulite on legs fastest way to get rid of cellulite on legs. Cocoa butter stretch mark cream cocoa butter stretch mark cream. Green herbal diet pills green herbal diet pills. Treating bv at home treating bv at home. Free dating sites in europe free dating sites in europe. How to get rid of hemmorroids how to get rid of hemmorroids. European cure for herpes european cure for herpes. The inhibitor tinnitus reviews the inhibitor tinnitus reviews

Här är ett smakprov från Architects kommande skiva. Devil’s Island heter låten och spelades in i samma studio som de tidigare skivorna Hollow Crown och Ruin.
”Vi kommer nog aldrig gå tillbaka” sa deras trummis Dan Searle till Rocksoul.se när vi träffade dem i somras. Men frågan är om inte detta ändå är ett litet steg tillbaka mot deras gamla sound?
”ARCHITECTS ARE BACK” skrivs det av nöjda old school-fans i kommentarsfälten, men det återstår att se hur utvecklingen kommer fortsätta.

Missa dem inte när de spelar förband till Rise Against i Stockholm den 6 mars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...