Fråga till Billy Talent?

Jaw relaxation exercises jaw relaxation exercises. Endometriosis cyst on ovaries endometriosis cyst on ovaries. Latest lotto winning numbers latest lotto winning numbers. Youtube cashflow youtube cashflow. Poker gratuit en flash poker gratuit en flash. Review colon cleanse review colon cleanse. Curing fibroids curing fibroids. Natural cures for sweaty hands natural cures for sweaty hands. Heartburn herbs heartburn herbs. Slim capsule machine slim capsule machine. Laser hair removal psoriasis laser hair removal psoriasis. Candida gas bloating candida gas bloating. Buying adipex buying adipex. How to make money with a youtube video how to make money with a youtube video. Natural way to cure yeast infection natural way to cure yeast infection. Obermine cheap obermine cheap. Vitamin for menstrual cramps vitamin for menstrual cramps. Aging cream reviews aging cream reviews. Pokemon slot machines pokemon slot machines. Sea salt water colon cleanse sea salt water colon cleanse. Eliminate herpes eliminate herpes. Ways to relieve period pain ways to relieve period pain. Free online craps games free online craps games. Nv weight loss supplement review nv weight loss supplement review. Tinnitus miracle amazon tinnitus miracle amazon. Home high colonic home high colonic. Social media marketing jobs social media marketing jobs. Top us dating site top us dating site. Solutions for sweaty armpits solutions for sweaty armpits. Thai ladyboy cam thai ladyboy cam

På måndag ska vi träffa det kanadensiska punkrockbandet Billy Talent för en intervju och nu vill vi ha era frågor! Vad vill ni veta? Skicka dem till info@rocksoul.se eller kommentera! Missa inte deras spelning på Berns i Stockholm på måndag eller den i Göteborg på Brew House den 20 juni. Ett av de bästa livebanden just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...