Crucified Barbara – The Midnight Chase

crucifiedbarbara0

SKIVRECENSION: Rockbrudarna är tillbaka!

Crucified Barbara deltog i Melodifestivalen år 2010 med låten Heaven or Hell. De gick vidare till Andra Chansen i Örebro men blev utslagna i omgång 2 mot Pernilla Wahlgren. Kunde du inte få nog av dessa skönsjungande rockbrudarna kan du nu pusta ut, luta dig tillbaka och lyssna på det nya albumet The Midnight Chase som släpptes 2012. Uppföljare till år 2009s ’Til Death Do Us Party och föregångaren och debuten In Distortion We Trust som släpptes 2005. Vi kan säga att det här albumet inte gör något Crucified Barbara-fan besviken! Tvärtom så är detta ett album med ännu hårdare och kaxigare attityd än någonsin. De låtar som skiner allra mest är helt klart The Midnight Chase, Into The Fire, Rise And Shine och balladen Count Me In. Eftersom den sista låten är just Rise and Shine så skulle jag vilja säga att det är vad jag har att säga om bandet. Som rockbrudarna sa i Melodifestivalen ”Rocken skall segra!”.

TEXT: Sophia Skoglund
FOTO: Pressfoto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...