Bråvalla bjuder besökarna på nytt aktivitetsområde

bråvalla aktivitetsområde
Bråvalla festival satsar inte bara på en extremt blandad artist-line-up på sommarens festival. De kommer dessutom bjuda besökarna på nytt aktivitetsområde med eldshower, motorcrossförare och pariserhjul!

Såhär skriver de på sin hemsida:

”Utöver förstklassig musik och en riktigt stark line-up kommer Bråvalla Festival att bjuda besökarna på ett extraordinärt, 4500kvm stort aktivitetsområde som garanterar en helt unik festivalupplevelse.

Till festivalen kommer nämligen några av Sveriges absolut bästa Freestyle Motorcross-förare som kommer att utföra häpnadsväckande tricks, en galen eldshow av Burnt Out Punks, Sveriges enda mobila street-skateboardpark från junkyard, ett 26 meter högt pariserhjul och massa andra aktiviteter för att skapa en stor fest där alla ska känna sig välkomna. Dessutom sätter vi upp en Rockmarket där vi kommer att sälja allt från apoteksprodukter till mjukost på tub!”

Bråvalla Festival äger rum i Norrköping 27-29 juni 2013.

Mer info: www.bravallafestival.se