Rocksångerskan Beth Hart till Sverige i höst

bethhart__0f006ce66d2669263672d0961da06d45Den amerikanska rocksångerskan och pianisten Beth Hart är klar för två nya gig i Sverige i höst. Den 9 november uppträder hon på Nalen i Stockholm och den 11 november väntar Kulturbolaget (KB) i Malmö.

39-åriga Beth Hart hyllades av en enig journalistkår vid förra vändan i Sverige i början av året. Och svenskarna har tagit henne till sina hjärtan. Framför allt för hennes inlevelsefulla uppträdanden, där hon inte är blyg för att bege sig ner och sjunga bland publiken.

Bland hennes senaste skivsläpp finns Bang Bang Boom Boom som hon står bakom själv. Addera albumet Seesaw, som hon gjort ihop med gitarristen Joe Bonamassa, som består av en rad tolkningar av artister som Etta James, Ray Charles och Billie Holiday och där finns en bra grund för något som kan bli ytterligare två klassiska konserter på svensk mark.

Biljetterna släpps fredagen den 23 augusti.

Biljetter Stockholm: LiveNation.se, tixter.com, nalen.com.
Malmö: LiveNation.se, Kulturbolaget.se, exentim.se

Tips: Om du aldrig hört Beth Hart förr, Youtub:a eller Spotify:a titellåten från senaste plattan Bang Bang Boom Boom eller varför inte gå loss hårt direkt: sök på ”Liva at Paradiso” och låt dig hänföras.