Invigningskalaset för Tele2 Arena med bl.a. Kent och Robyn

mingel (6)FOTO: I helgen var invigningskalaset för den nya Tele2 Arena i Stockholm. Redan vid 12-tiden drog det igång med aktiviteter på Globentorget.

Kl 16 började världens längsta röda mattan som snabbt fylldes med celebra gäster, bland annat återfanns Ulf Ekberg (Ace of Base), The Poodles, Linnea Henriksson, Micke Syd (Gyllene Tider), Maia Hirasawa, Johanna Söderberg (First Aid Kid) och många fler.

Efter invigningstalet som Globe Arenas vd Ninna Engberg höll i så började kalasets huvudartister att dra igång sina konserter. På tur stod Robyn, Lars Winnerbäck och Kent att få uppträda med 45 minuters långa exklusiva konserter. I slutet på Kents låt Mannen i den vita hatten (16 år senare) så bjöds det spektakulärt konfetti som läts regna ner över den bejublande publiken.
För arrangemanget stod Zap Events & Pr och Small World.

Fotograf: Calle Andersson

[nggallery id=106]