Joe Bonamassa till Stockholm i oktober

joe_bonamassa_730
Bluesrockgitarristen Joe Bonamassa, som spelat med bland andra Beth Hart och som kör lite hårdare rockstuk i Black Country Communion var i Sverige härom året och gjorde bejublade gig. I vinter återkommer han till Sverige och Norden för en spelning i vart land på sin Fall Tour 2013. Stockholm gästar han 11 oktober på Waterfront.

Joe Bonamassa slog igenom tidigt och spelade redan vid ung ålder med en sådan storhet som BB King, bland andra. Sedan dess har han släppt en rad plattor. Under senare år har han, utöver att ha samarbetat och släppt skiva med Beth Hart även spelat med i Black Country Communion med före detta basisten och sångaren i Deep Purple, Glenn Huges samt batteristen Jason Bonham och gjort en rad gästspel på andras skivor som gitarrist.

Hans senaste platta, Driving Towards the Daylight kom 2012 men han är även aktuell med en liveinspelning från sin senaste turné med An Acoustic Evening at The Vienna Opera House från tidigare i år.

Spelningar: 08 oktober Falkoner Theatre, Köpenhamn, 10 oktober Sentrum Scene, Oslo, 11 oktober Waterfront, Stockholm, 13 oktober Hartwell Arena, Helsingfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...