Johnossi åker på klubbturné i höst

Johnossi_2013_405Johnossi goes clubbing i höst och vinter.

Rockduon Johnossi har turnerat flitigt landet runt på sommarens olika festivaler och även hunnit med en vända i övriga Europa. Men slutkörda? Icke! I höst och vinter drar bandet ut på en klubbturné i norra Europa och avslutar givetvis med ett 15-tal intima spelningar även i Sverige innan det är dags för juluppehåll.

Johnossi, med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bonde, släppte tidigare i år sitt fjärde album Transitions, med bland annat hitsingeln Gone Forever och for runt på flera av sommarens stora festivaler: Bråvalla, Way Out West, Storsjöyran, Putte I Parken och Malmöfestivalen. Men nu när det vankas bistrare väder tar Johnossi sitt pick och pack och klämmer till med en klubbturné i norra Europa, bland annat Tyskland och Holland innan de åter styr kosan mot Sverige igen.

Klubbturnén i Sverige inleds på Pustervik i Göteborg 14 november och därefter väntar bland annat The Tivoli i Helsingborg, Ice Nightclub i Sälen och Kulturens Hus i Luleå innan man summerar på Lucia 13 december i Svandammshallarna i Uppsala.

Johnossi höstturné 2013:
20 Sep HAMBURG Große Freiheit
21 Sep DORTMUND FZW
23 Sep LONDON  Lexington
24 Sep AMSTERDAM  Paradiso
25 Sep PARIS Batofar
26 Sep STUTTGART  Wagenhallen
28 Sep BERN Bierhubeli
29 Sep SAARBÜRCKEN Garage
30 Sep DRESDEN Beatpol
01 Okt WIEN Arena
03 Okt NÜRNBERG Löwensaal
04 Okt BREMEN Schlachthof
05 Okt BERLIN Huxleys
06 Okt KIEL Die Pumpe
14 Nov GÖTEBORG Pustervik
15 Nov JÖNKÖPING Klubb Orange
16 Nov HELSINGBORG The Tivoli
20 Nov LINKÖPING Konsert & Kongress
22 Nov KARLSTAD Nöjesfabriken
23 Nov FALUN Magasinet
27 Nov ÖREBRO The Ritz
28 Nov NORRKÖPING Flygeln
30 Nov LJUNGBY Garvaren
06 Dec SÄLEN Ice Nightclub
07 Dec VARA Klubb Out
11 Dec LULEÅ Kulturens Hus
12 Dec UMEÅ Idun
13 Dec UPPSALA Svandammshallarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...