Vila i frid, Kristian Gidlund

sugarplum
Under tisdagen den 17 september somnade Kristian Gidlund in. I sin blogg I Kroppen Min har han skrivit om sin kamp mot sin cancer och berört väldigt många med sina vackra och kloka texter. Han är känd som trummis i Borlängebandet Sugarplum Fairy och som skribent. Sex dagar senare skulle han ha fyllt 30 år.

Lyssna gärna på Kristians sommarprogram som sändes tidigare i år och läs hans texter om ni inte redan gjort det.

Hans anhöriga skrev ett sista inlägg på hans blogg: ”Tisdagen den 17 september strax före klockan 15 tystnade Kristians penna. Men vad hans fiende inte visste var att den angripit en människa med ett mycket stort hjärta, ett hjärta som rymde oändligt med kärlek till de sina. Det hjärtat var även starkt fysiskt och lät sig inte besegras utan kamp.

Med detta inlägg, som blir det sista, så vill vi i Kristians närmaste familj tacka för det stora stöd som visats honom genom denna blogg. Vi önskar nu att få sörja och bearbeta Kristians minne i stillhet.”

Våra tankar går nu till Kristian Gidlund och hans nära och kära. Vila i frid! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...