Vinn biljetter till The Sounds på The Tivoli i Helsingborg 9/11! (TÄVLINGEN AVSLUTAD)

thesounds2013TÄVLING: Sugen på att se The Sounds live på hemmaplan? Nu lottar vi ut biljetter till spelningen med The Sounds + Viktor & The Blood på The Tivoli i Helsingborg den 9 november! Allt du behöver göra är att maila info@rocksoul.se med dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Vi drar två lyckliga vinnare som får en varsin biljett. Tävlingen avslutas den 7/11.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

THE SOUNDS support: Viktor & The Blood

Tillbaka till där det en gång började!

Vi är väldigt glada över att äntligen ha The Sounds tillbaka på scenen där de hör hemma – The Tivoli. Bandet består av Maja Ivarsson, Félix Rodríguez, Johan Bengtsson, Jesper Anderberg och Fredrik Blond. Det har gått över tio år sedan succédebuten med oförglömliga ”Living in America” (2002), följd av ”Dying to Say This to You” (2006), ”Crossing The Rubicon” (2009) och ”Something To Die For” (2011). Bandet har turnerat världen över och skaffat sig en imponerande fanskara i vilken inga mindre än Dave Grohl och Quentin Tarantino ingår.
Nu är det nytt på gång och ett smakprov får du i och med singeln ”Shake Shake Shake” – lär dig texten utantill och sjung med när det blir hemvändarfest med ett band som The Tivoli och Helsingborg verkligen har saknat!
Support: Viktor & The Blood “We’ve known each other for ages and simply began spending more time together. Samuel had a drum kit in his basement so we just met there out of fun and played. Fun became a new band after we were noticing how well it was working out”, says singer Viktor Norén about starting Viktor and the Blood together with his Sugarplum Fairy bandmate, guitarist Jonas Karlsson and Samuel Giers, former drummer of Mando Diao.

Mer info om spelningen finns HÄR – och mer info om The Tivoli och höstens program finns på www.thetivoli.nu

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...