Vinn biljetter till Johnossi på The Tivoli i Helsingborg 16/11! (SPELNINGEN INSTÄLLD)

Johnossi_2013_405TÄVLING: Vi lottar just nu ut två biljetter till spelningen med Johnossi + Support på The Tivoli i Helsingborg den 16 november! Allt du behöver göra är att maila info@rocksoul.se med dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Vi drar två lyckliga vinnare som får en varsin biljett. Tävlingen avslutas den 14/11.

INSTÄLLT: Tyvärr har Johnossi ställt in sin turné pga sjukdom.

JOHNOSSI + Support

Enda skånespelningen

Tidigare i år släppte Johnossi sitt fjärde album ”Transitions” med hitsingeln ”Gone Forever”.  Bandets omfattande sommarturné har tagit dom till festivaler som Bråvalla, Way Out West, Storsjöyran, Putte I Parken och Malmöfestivalen. I höst kommer de till The Tivoli – som blir enda spelningen i skåne. Så passa på att se ett av Sveriges bästa rock arena band i en intim miljö!
Johnossi är en svensk duo bestående av John Engelbert på sång och gitarr och Oskar ”Ossi” Bonde på trummor/slagverk, bildad 2004 i Saltsjöbaden, Nacka. Bandet har sedan debutskivan släpptes 2006 haft stora framgångar runtom i världen. Den 17 januari 2009 tog duon emot priset för Årets grupp på P3 Guld-galan som gick av stapeln i Scandinavium, Göteborg. Två år senare, den 22 januari 2011 fick de samma pris på det årets P3 Guld-gala, denna gång i Lisebergshallen.

Mer info om spelningen finns HÄR – och mer info om The Tivoli och höstens program finns på www.thetivoli.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...