Vinn biljetter till Biffy Clyro på Arenan i Stockholm 6/11! (TÄVLINGEN AVSLUTAD)

TBiffyClyro_pressÄVLING: Den 6 november spelar Biffy Clyro på Arenan i Stockholm och nu har du chansen att få vara på plats! Vi lottar ut två biljetter till spelningen, allt du behöver göra är att maila till info@rocksoul.se och bifoga dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Tävlingen avslutas den 5/11.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Biffy Clyro har redan uppnått nästintill kultstatus i hemlandet England och svenskarna verkar äntligen ha börjat få nys om den hyllade Skottska trion. Med 4 kritikerrosade spelningar i Sverige på mindre än ett år (Debaser & Berns i Stockholm samt Trädgårn’ & Lisebergs stora scen i Göteborg), är bandet återigen aktuella för att förgylla vår tillvaro. Denna gång har bandet sikte att den 6 november fylla Arenan i Stockholm.

Biffy Clyro har sedan sin senaste albumrelease i januari 2013 setts hyllas av en mängd svenska musikjournalister däribland t ex Aftonbladet, GAFFA och Ikon. Albumet innehåller bland annat singlarna Black Chandelier, Biblical och senaste singeln Opposite. Bandet gjorde tidigare i år en slutsåld O2 Arenaturné i England samt har spelat som headline på flertalet av de största festivalerna runtom i Europa (bl a Leeds och Reading-festivalerna) under sommaren.

Biljetter till spelningen köper ni HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...