Johnossi ställer in turné på grund av sjukdom

Johnossi
Johnossi ställer in resterander spelningar på sin turné under resten av 2014 på grund av att bandets trummis Oskar ”Ossi” Bonde blivit sjuk. Detta meddelar bandet på sin facebooksida idag. ”Vi siktar på att vara tillbaka i full kraft under 2014”, skriver de. Foto: Göran Svensson

Oskar ”Ossi” Bonde, ena halvan av Johnossi, är sjuk och bandet tvingas nu ställa in samtliga planerade spelningar under resten av året. Detta meddelar bandet via sin facebooksida idag.

Så här skriver John Engelbert och Ossi:

”Det är med stor sorg som vi idag måste meddela att vi tvingas ställa in samtliga planerade spelningar under resten av året. Anledning till detta är att Ossi är sjuk och ej kapabel till att ge sig ut på vägarna den närmsta tiden. Vi siktar på att vara tillbaka i full kraft under 2014 och återkommer då med eventuella nya speldatum. För er som redan köpt biljetter, vänligen kontakta ert biljettställe för att få pengar tillbaka. / John & Ossi”

Planen var att slutföra den planerade europaturnén med en rad spelningar i Sverige med start i Göteborg den 14 november.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...