Peace & Love återuppstår 2014

Taskig biljettförsäljning fick många festivaler att gå i graven 2013. Peace & Love i Borlänge var en av dem. Men nu är det klart att festivalen återuppstår redan till nästa år.

Den nya arrangören Peace & Love Foundation uppger till Dalarnas tidning att formatet blir betydligt mindre än tidigare upplagor men målet är att bli en mötesplats för människor som delar arrangörens vision. Arrangörens plan är att förlägga Peace & Love i centrum och Folkets Park.

Inte heller när festivalen kommer att äga rum i sommar är klart.

– Att ha förväntningar på Jay Z är inte realistiskt. Det finns idéer men vi har inte format det klart än. Vi arbetar febrilt och räknar med att inom en månad kunna presentera omfattning, innehåll och datum, säger ordförande Tiina Ohlsson till tidningen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...