Nationalteatern inleder 2014 med Sverigeturné

NationalteaternFå har väl missat Ulf Dagebys medverkan i Så Mycket Bättre? Med det nyvunna intresset för honom tar han med sig sitt gamla proggband Nationalteaterns Rockorkester ut på en tretton spelningar lång Sverigeturné det första man gör 2014.

Vi fortsätter spela rock´n´roll – men vi håller på att dö, är en av Nationalteaterns stora hits. Det är en sanning med modifikation för trots att samtliga originalmedlemmar i det gamla proggbandet från 1969 passerat 60-strecket för länge sedan fortsätter man att rocka. De är som en svensk variant av Rolling Stones och har hållit på i över 40 år.

Turnén inleds den 31 januari på Folkan i Borås och rundas av tolv gig senare på på FH Kulturhuset i Trollhättan 8 mars. Med sig ut på turnén har Ulf Dageby flera ur det gamla gardet: Nikke Ström, Håkan Nyberg och Ulf ”Vinyl” Stenberg. Senare tillkomna i sättningen är Mattias Hellberg, Håkan Svensson och Matilda Sjöberg.

Ulf och resten av gänget utlovar – i vanlig ordning – de traditionella rockdängorna som Livet är en fest, Bängen Trålar, Barn av vår tid och Rövarkungens Ö.

Festen fortsätter allts唦.!

Mer information om bandet: www.nationalteatern.nu

För biljetter: www.nojet.com

Turnéplan 2014
31/1 Borås, Bäckängsskolan
1/2 Ronneby, Ronneby Brunn, Ronsalen
5/2 Stockholm, Cirkus
7/2 Uppsala, Konsert & Kongress
8/2 Gävle, Konserthus
14/2 Helsingborg, Konserthus
15/2 Växjö, Konserthus
21/2 Norrköping, De Geerhallen
22/2 Örebro, Konserthus
28/2 Eskilstuna, Lokomotivet
1/3 Västerås, Konserthus
7/3 Huskvarna, Folkets Park
8/3 Trollhättan, FH Kulturhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...