R5 på Klubben 11/2

G40B9520
FOTO: Det amerikanska poprockbandet R5 intog igår tisdagen den 11 februari scenen på Klubben i Stockholm. Med sitt nysläppta album Louder i bagaget spelade de inför ett par hundra skrikande och hängivna tjejer. 

De otroligt populära syskonen Rike, Rocky, Ross och Rydel Lynch bildade tillsammans med bäste vännen Ellington Ratliff 2009 R5. Deras första EP Ready Set Rock tog emot av fansen med öppna armar. Men det var under 2012 som karriären började ta fart på allvar.

Bandets första fullängdsalbum Louder, präglas av R5’s fingertoppskänsla för ren pop i kombination med explosiv rock, men även av stor glädje. Den glädjen kom R5 att dela med sig av till sina hängivna fans under spelningen på Klubben, dessutom bjöd de på senaste singeln Pass Me By.

Fotograf: Calle Anderson

[nggallery id=140]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...