Slagkraftigt femårsjubilerande Copenhell 2014

Fotograf: Morten Skovgaard
Fotograf: Morten Skovgaard

Danzig, Alice in Chains, Judas Priest, Kyuss och Marilyn Manson är bara några av de namnstarka band som gästat Copenhell, ”Nordens vildaste festival”, sedan starten 2010 och verkligen satt Köpenhamn på metalkartan.

Men Copenhell är mer än bara metalmusik. Likt storebror Roskildefestivalen arrangeras även hangouts och vilda sidoshower, karaoke, Biergarten-fester och en massa annat inspirerande som ska göra ett besök till en helhetsupplevelse för hårt dedikerade headbangers.

Utöver banden som nämnts så gästar i sommar även Within TemptationAnthraxArch EnemyMonster MagnetWatainGraveyardSuicide SilenceFinntrollMy Dying BrideOf Mice & MenTYRObituaryThy Art Is MurderMercenaryGorgutsThe HellBlood Eagle och Redwood Hill den danska huvudstaden 11-13 juni.
Copenhell väntar fortfarande på att bekräfta ytterligare en femton band. Och i och med femårsjubiléet tar man i lite extra: en extra dag fullmatad med musik.

Biljetterna är ute till försäljning i detta nu och köps via Billetnet

För mer info: Copenhell:s webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...