Thirty Seconds To Mars på Arenan 22/2

30.sec.to (7)
FOTO:
Multitalangen Jared Leto och hans Thirty Seconds To Mars gästade i helgen Stockholm för en slutsåld spelning.

De spelade alla sina hits, bland annat This is War, The Kill, Closer to the Edge och deras cover på Rihannas Stay. Bland de från den senaste plattan hördes City of Angels, Up in the Air, Bright Lights och låten Birth som inledde konserten.

Spelningen på Arenan är den andra i Sverige som de genomför under denna ”Love, Lust, Faith and Dreams”-turné. Senast var för en spelning på Gröna Lunds stora scen förra sommaren. Frontmannen och sångaren Jared Leto är även aktuell i kommande filmen Dallas Buyers Club, med premiären satt till den 7 mars.

Fotograf: Calle Anderson

[nggallery id=147]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...