You Me At Six, M.I.A. m.fl. klara för Bråvalla festival

you me at six 13
Brittiska rockbandet You Me At Six är ett av de senaste namnen till Bråvalla.

Häromdagen besökte de Stockholm för en bejublad och sedan länge utsåld spelning och nu är alltså You Me At Six klara för ett återbesök. Bland andra nya tillskott till Bråvalla festival finns bland andra Haim och M.I.A.

Samtliga nya band är:
You Me At Six, M.I.A, Haim, Banks, Petter & Son, Chance The Rapper, Linda Pira, STOR & Salazar Brothers, MACK BEATS Feat: Jaqe & Julia Spada, Blasterjaxx, Dimitri Vangelis & Wyman, Dirty South, Netsky, Bombus, Den Svenska Björnstammen, Clutch, Jagwar Ma och The Afghan Whigs.

Bråvalla festival äger rum 26-28 juni i Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...