Danko Jones på Gröna Lunds Stora Scen 16/5

danko_jones (9)

FOTO: Det kanadensiska rockbandet Danko Jones intog stora scenen på Gröna Lund för en exklusiv spelning under fredagskvällen den 16/5.

Bandet som består av sångaren Danko Jones, John ‘JC’ Calabrese på bas och Rich Knox på trummor gillar Sverige betydligt mycket. Därav att de ställde upp för en spelning trots att de sagt nej till flertal just för att de är i studion och spelar in en ny skiva. Men när möjligheten öppnade sig för en spelning på Gröna Lund så valde de att inte tacka nej och flögs exklusivt till Stockholm för sin enda spelning.
– Stockholm är en av de finaste städerna, sa Danko från scenen under konserten.

Fotograf: Calle Anderson

[nggallery id=164]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...