Tom Jones på Gröna Lunds Stora Scen 11/6

tom_jones (5)
FOTO: Tjuren från Wales, Sir Tom Jones, intog i onsdags den 11 juni Stora Scenen på Gröna Lund. Mannen och myten, den legendariske Tom Jones har haft en fantastisk karriär i snart femtio år, sålt över hundra miljoner album och till och med blivit dubbad av Drottningen av England (2006). En av de största artisterna med låtar som “It’s not unusual”, “She’s a lady”, “Green, green grass of home” och den ”bara” femton år gamla “Sex bomb” har gjort honom till en ikon.

Konserten bjöd på några av hitsen, men mestadels bestod den utav nyare låtar som inte riktigt fick igång publiken. Första halvan är väldigt seg. Inte ens en jazzigare version av ”Sexbomb” hjälper till. Låten ”Delilah” vänder stämningen till topp och allsången blir ett faktum. Det inledande extranumret med ”Thunderball” får den äldre delen av de 10 000 på plats att höja på ögonbrynen och ser eldklotet bakom Tom brinna. 74-åriga Sir Tom Jones vet hur man underhåller publiken och rösten har han kvar. Men stegen? Ja stelt är det.

Fotograf: Calle Anderson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...