Moz till Skandinavien med ny platta i bagaget

Moz FOTO PressDen brittiska popikonen Morrissey släppte i juli senaste albumet World Peace Is None of Your Business och nu väntar europaturné. Den tar honom till såväl Sverige som till Danmark för en handfull spelningar. Senast Moz besökte Norden var under 2011.

Morrissey debuterade som soloartist, efter sin sejour i det kultförklarade bandet The Smiths, med plattan Viva Hate 1988. Hans texter kan beskrivas som melankoliska, poetiska och oerhört provokativa texter om allt från samhällsförfall, trasig kärlek, kriminalitet och allmän dekadens.

Morrisey uppträder i Lund 8 november, Köpenhamn dagen efter, Göteborg den 11 november och i Stockholm den 13 september. Biljetterna släpptes 1 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...