Architects + Every Time I Die + Blessthefall m.fl. till Stockholm

architects 2014
Architects tar med sig tunga namn till Stockholm nästa år.

Den 5 mars nästa år blir det en maxad metal/hardcore-fest på Klubben i Stockholm. Med ett prisbelönt album och en framgångsrik turné i ryggen kommer brittiska Architects åter igen på besök till Sverige. Med på turnén kommer amerikanska Every Time I Die och Blessthefall samt kanadensiska Counterparts.

Brighton-kvartetten Architects släppte sitt sjätte album ”Lost Together, Lost Forever” tidigare i år och belönades nyligen med priset ’Best Album’ på årets upplaga av Kerrang! Awards.

Architects låter hälsa:
“We are extremely proud to announce our biggest ever headlining tour of the UK and Europe! We’re bringing along our good friends in Every Time I Die, Blessthefall and Counterparts to make it one of the biggest heavy bills of the year. We’ll be doing everything we can to make sure these shows are the biggest and best Architects shows in our 10 year history. We can’t wait.”

Datum:
5.3 – Stockholm, Klubben – Fryshuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...