James Blunt på Hovet i Stockholm 8/10

james-blunt (5)
FOTO: Månlandning av James Blunt på Hovet.

Den brittiska sångaren James Blunt gjorde en storstilad månlandning på Hovet i Stockholm. I onsdags den 8:e oktober inledde han sin första av tre konserter i Sverige. Han slog igenom stort när han släppte låten You’re Beautiful 2004 som sedan toppade listerna runt om i världen. Förra hösten släppte han sitt senaste och fjärde studioalbum Moon Landing.

Till tonerna av Richard Strauss tondikt ”Also sprach Zarathustra” (den inledande makalösa låten för filmen 2001: A Space Odyssey) steg James och hans band upp på scen och väckte den sittande publiken. Första låten att spelas är Face The Sun som följs av resten av James Blunts hits i cirka en och en halv timme. Sista låten blir 1973 som spelas samtidigt som ljuset från en stor hängande discokula snurrar bländande vackert ovanför.

Fotograf: Calle Anderson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...