Slipknot till Sverige i februari

slipknot
Det legendariska metalbandet besöker Sverige nästa år.

Den 11 februari landar Slipknots turné ”Prepare For Hell” i Stockholm för en konsert på Hovet. Det efterlängtade albumet ”5; The Gray Chapter” är bandets första nya musik på över sex år och släpptes i oktober i år.

Slipknots fängslande, häpnadsväckande och spektakulära liveframträdanden är legendariska och med helt nya masker och ny produktion kommer denna konsert bli något alldeles extra. Kolla in videon till ”The Devil In I” för en fingervisning om vad som komma skall och hur deras nya look ser ut här.

Slipknots frontman Corey Taylor hälsar: ”Prepare yourself”¦ Hell is coming.”

Datum:
11.2 – Hovet, Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...