Roskildefestivalen börjar ta form

Programmet för sommarens Roskildefestival börjar ta form. 54 av totalt 169 band är redan klara, däribland svenska Goat och Tallest Man on Earth jämte internationella storheter som Muse, Pharrell Williams, Mew och de helcrazy norska Honningbarna.

Roskildefestivalen äger i år rum mellan lördagen den 27 juni och lördagen den 4 juli. Några av de större akter, utöver de som redan nämnts, som redan nu är bokade är Lamb of GodRun the JewelsSt. Vincent, The War on Drugs, Florence + The Machine och Disclosure.

Roskildefestivalen presenterar nya akter fortlöpande, det blir spännande att se om det blir ytterligare stora dragplåster som signas när de dryga 100 akterna som är kvar presenterats.

Fotnot. Lista över alla släppta artister ännu så länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...