Swim Deep till Sverige i höst

swim deep
Det brittiska indiepopbandet tar med sig nytt material till Stockholm i november.

Det kommer bjudas på drömsk indiepop när Birmingham-bandet Swim Deep besöker Sverige i höst. Som ett smakprov från det kommande albumet släpptes i februari singeln To My Brother – som nu också följts upp av One Great Song and I Can Change the World. Bandet har influerats från alla möjliga håll och frontmannen Austin Williams har själv beskrivit soundet som ”psychedelic sex music” och ”we’ve taken Kanye West’s Yeezus and Fleetwood Mac’s Rumours and put them together with acid house”.

Senast Swim Deep var i Sverige var 2013 och den 4 november i år är det dags igen då Swim Deep tar med sig nytt material till Debaser Strand.

Datum:
4 november – Debaser Strand, Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...