Liverecension: All Time Low på Bråvalla festival 26/6

ALT1
FESTIVAL/LIVERECENSION: Flickfavoriterna All Time Low kommer långt med humor och charm. 

Datum: 26/6
Scen:
Luna
Betyg:
3/5

ALT3Senast för två år sedan spelade All Time Low i Norrköping och även det här året äntrar de amerikanska poppunkarna Bråvalla. Nog för att de är ett passande namn för festivalen så känns det fantasilöst av bokarna att redan återvinna flertal av banden i årets line-up.

Senast för ett år sedan besökte All Time Low Stockholm och man skulle nästan kunna kalla de Sverigefavoriter. Det verkar som alla turnésvängar genom åren har lönat sig, för faktum är att bandets publik blir större för varje gång de är här.

På Bråvalla smälter de in perfekt med sin lättomtyckta poppunk och de älskas sönder av förmodligen alla tonårstjejer på festivalen. All Time Low är ett band som till skillnad från många andra gör sig extra bra en solig eftermiddag på en festivalscen. Bandet har på senaste tiden uppenbarligen växt i kostymen för att kunna fylla ut en av festivalernas största scener.

Annars är det mesta som vanligt. Bandmedlemmarna drar skämt, publiken skriker och det kastas behåar på scen. Det bjuds på några gamla hits, ett par låtar från nya skivan Future Hearts samt en cover på American Idiot som låter så identiskt lik originalet att man nästan skulle kunna tro att det var Green Day själva som stod på scen. Musikaliskt är All Time Low inte så extraordinära, men i vissa fall kommer man faktiskt långt med humor och charm.

Text: Rosanna Rundlöf
Livefoto: Markus Lundqvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...