Liverecension: Papa Roach på Bråvalla festival 25/6

Papa-Roach
FESTIVAL/LIVERECENSION: Papa Roach bjuder Bråvallapubliken på en riktig energikick.

Datum: 25/6
Scen: Juno
Betyg: 3/5

Kaliforniska nu-metalbandet Papa Roach är långt ifrån det mest spännande band man kan se på en scen idag. Deras storhetstid efter millenniumskiftet känns långt borta och när de besöker årets Bråvalla festival är det långt ifrån den största scenen som de får äran att inta.

Med det nysläppta metalcore-influerade albumet F.E.A.R (Face Everything And Rise) som sagts vara det hårdaste bandet släppt hittills har de åtminstone ett par låtnyheter att bjuda den svenska publiken på. Låten Falling Apart är bland det bästa bandet har gett ifrån sig på år och dagar, och då ska det understrykas att det inte är några särskilt imponerande alster som Papa Roach har släppt ifrån sig på sistone.

Som väntat är det deras största hits Getting Away With Murder, Last Resort och Scars som överlägset blir konsertens höjdpunkter. Dessa allsångslåtar i rockform har vid det här laget visat sig vara tidlösa. Papa Roach är som skapade för en festivalspelning i solskenet och den sena torsdagseftermiddagen får tack vare den karismatiske och alltid lika glada frontmannen Jacoby Shaddix en riktig energikick.

För er som missade Papa Roach eller vill se dem igen så spelar de tillsammans med Five Finger Death Punch på Hovet i Stockholm den 4 november.

Text: Rosanna Rundlöf
Foto: Pressfoto

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...