”Musik för dom som inte kan få nog” 

bob hund 1
Bob hund sålde instrumenten och sa tack och hej. Men det blev lyckligtvis bara ett tack och inte ett ”tack och hej”- Nu är Sveriges coolaste rockband tillbaka med ny kraft – och man kör det enligt klassiskt tema -DET KAN INTE GÅ FEL! Boka in Helsingborgs Konserthus 27 augusti!

De kallar det emellanåt ”musik istället för förvirring” men det vet vi alla att det enbart är en lek med ord. För en konsert med bob hund lämnar ingen oberörd, jag har personligen sett flera och älskat varje sekund. Och nu är det dags igen när bob hund goes classic. Helsingborgs Symfoniorkester kommer dirigeras av maestro Thomas Öberg och bob hunds kronjuveler kommer att framföras med klassiskt snitt.

– #Klassdiskbobhundkonsert med Helsingborgs Symfoniorkester – det missar man ALDRIG, säger bokaren Hasse Jönsson.

Vi stryker under! Vi såg giget på Roskilde i förra veckan och det osade kärlek, hårdrock och mys. Med en symfoniorkester bakom är det borgat för #klassiskbobhundkonsert!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...