Väsby Rock Festival: Livebilder på W.A.S.P, Danger Danger, H.E.A.T m.fl.

väsby rock all stars 4
Johnny Lima var en av många stjärnor som uppträdde med Väsby Rock Allstars. Foto: Gosia Machaczka

FESTIVAL/FOTO: Väsby Rock Festival 2015 gick av stapeln förra helgen i Upplands Väsby norr om Stockholm och bjöd på ett stjärnspäckat schema. Danger Danger, H.E.A.T, Michael Schenker och W.A.S.P var några av de största namnen att inta festivalen. Uppträdde gjorde även Väsby Rock Allstars, festivalens egna supergrupp som bestod av bland andra Cherie Currie från The Runaways, den före dette Black Sabbath-medlemmen Tony Martin, artisten Johnny Lima, Martin Sweet från Crashdiet, före dette Idol-deltagaren och Adrenaline Rush-medlemmen Ludvig Turner.

Se samtliga livebilder från festivalhelgen här nedan:

Foto: Gosia Machaczka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...