Ofrivilligt stagedajv ruckar på bob hundkonsert

Klassiskbobhundkonsert
Gitarristen John Essing föll från scenen vid en konsert i Hammenhög häromdagen. Olyckan gör att bob hund tvingas ställa in #klassiskbobhundkonsert i Helsingborg. Övriga gig under året körs enligt planerat, meddelar bandet.

Bob hund skulle göra ett udda gig med Helsingborgs Symfoniorkester nu den 27 augusti, #klassiskbobhundkonsert, men med bara en gitarrist har man bokat om datumet. Den konserten blir istället 22 januari nästa år.

På gruppens bob hunds Facebooksida går det att läsa om det hela: ”Minuter efter en legendarisk konsert på Garaget i Hammenhög föll bob hunds gitarrist John Essing olyckligt ner från scenen och bröt vänster handled. Bob hunds konsert med Helsingborgs symfoniorkester på Konserthuset den 27 augusti flyttas fram och förvandlas till en försenad julklapp den 22 januari 2016.”

För giget i Helsingborg gäller att köpta biljetter även är giltiga till konserten den 22 januari. ”Resten av årets spelningar, inklusive Propaganda,kommer att genomföras som planerat, skriver bandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...