Nytt koncept där musik möter mat i ”rock´n´rollig” miljö

Inbjudan_mailHur smakar musiken? är ett helt nytt koncept utformat på rockklubben The Tivoli i Helsingborg där en artist står för såväl mat som för underhållning. Först ut är lokala artisten Sebastian Wijk 10 september men redan 1 oktober igen står Eric Gadd för mat och musik. Och faller konceptet tv-bolagen i smaken kommer du även framöver att se det i en tv-kanal nära dig.

– Det blir ett spännande möte mellan musik och mat plus kärleken till dessa två, säger initiativtagare Hasse Jönsson på Helsingborgs rock-hak The Tivoli.

Grundidén är att gästen får en dubbelt så god upplevelse, att få smaka på artistens meny en kväll då denne även uppträder ger en ännu mer exklusiv känsla och ger en helt annan närhet till artisten.

Först ut i denna programserie möter vi Sebastian Wijk som både kock och musiker där han tar oss till underbara smaker och toner. Herr Wijk bjussar på såväl ett intro som outro och däremellan såklart en main course, upplagt precis som en habil rocklåt. (Du har menyn nedan).

Sebastian Wijk är alltså förste man ut nu 10 september. Nästa artist till spisen är Eric Gadd och han går loss 1 oktober. Och fler artister är att vänta. Som sagt, faller det tv-bolagen väl i smaken (vilket det borde göra) får ni dessa två artisters kulinariska och musikaliska underhållning i en tv-kanal nära dig framöver.

– Det hela sker i en intim miljö, det upplevs här och nu. Det blir kärlek, konstaterar Hasse Jönsson.

FOTNOT. Läs mer: Hur smakar musiken?

Sebastian Wijks meny, pilotavsnittet
Intro:
BIFF TARTAR PÅ HÖGREV MED SYLTAD RÖDLÖK, FRITERAD KAPRIS, HACKAD RÖDBETA, POTATISCRISP, CONFITERAD ÄGGULACREME OCH VATTENKRASSE.

Main Course:
ENTRECOTE MED BUTTERNUTPUMPACREME, SYLTAD GUL MOROT, SYLTAD RÖDLÖK, BAKADE VIKENTOMATER, ÖRTSMÖR, FRITERAD POTATIS OCH RÖDVINSSKY.

Outro:
3 SORTERS OSTAR: MONTAGNOLO (MÖGELOST), KALTBACH (KO-OST), COEUR BASQUE (GRÄDDIG KO-OST), UGNSBAKADE SOCKRADE FIKON OCH SURDEGSKNÄCKE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...