Bob hund rockar runt riket

bob hund RF15
Bandet som sålt sina instrument men hankar sig fram på lånat material är ute på en gedigen sverigeturné med en rad klubb-gig. Vi snackar så klart om bob hund. Turnén består bland annat av exklusivt snabbmats-gig i Uppsala till klassisk bob hund-konsert med Helsingborgs symfoniorkester. Snacka om rock runt riket de luxe.

Bob Hund är i sanning ett crazy band. Härom året sålde man rubbet av sina instrument och övriga attiraljer så som back drops och stärkare. Men lägga ner? Njet! Istället rockar man vidare med lånade instrument.

I somras såg vi bob hund på Roskildefestivalen och det var ren folkfest, som vanligt när bandet går bananas. Man följer upp med en Sverige turné som ligger helt i linje med bandets crazy profil. Bland annat kan nämnas ett stopp i Uppsala den 21 november där man för en exklusiv skara öppnar snabbmatställe och spisar lite habil rock live. Och den 22 januari går bandet loss på sina klassiska låtar i ny tappning med Helsingborgs symfoniorkester i ryggen under #klassiskbobhundkonsert.

Under klassiska Helgen v.48 stormar bandet Göteborg. Och eftersom bandet har tydlig Helsingborgkoppling så blir det klassiska giget blir inte det enda, även den 13 november blir det klubb-gig på The Tivoli. Huskvarna blir först ut 30 oktober och därefter gig ibland annat Stockholm, Luleå, Borlänge och Halmstad. För komplett turnéplan, kolla bandets webb. bobhund.se

Bandet släppte nytt vax i våras, Dödliga klassiker 3. Här är ny habil video: Rocka billigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...