Heavy metal-nostalgiskt finbesök på Copenhell

Iron Maiden Copenhell 2014
FESTIVAL. Copenhell kommer att bli något av en nostalgisk pungspark i sommar. Vi snackar hårdrocksdinosaurier som Black Sabbath, Scopions, Alice Cooper, Megadeath, King Diamond och Clawfinger bland annat. Det är läge att boka in ett midsommarfirande i svart i Köpenhamn 23-25 juni.

Refshalvön i Köpenhamn kommer att osa nostalgi, Jack Daniel´s och läder i sommar när Danmarks största metalfestival Copenhell kör för sjunde gången på raken. De stora affischnamnen består nämligen av ett lass band som hade sin storhetstid på de glada 80- och 90-talen. Eller vad sägs om 50-årsjubilerande Scorpions, Alice Cooper och Ozzy Osbournes Black Sabbath? Kasta in Megadeath, King Diamond och du får ett garde av hårdrocksband som underhållit hårdrockspubliken lika lång tid som det tar att fotvandra runt jorden. Typ.

Övriga band som är klara, för att bara nämna några, är Dropkick Murphys, Sixx AM, Amon Amarth, Rival Sons, Blind Guardian och Entombed A.D.

Endagsplåtarna till lördagen är redan slut men det finns fortfarande plåtar till torsdag och fredag. Men vill du se Black Sabbath är det tredagarsbiljett som gäller, de lirar så klart på lördagen.

För mer info: Copenhell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...