Programmet för Fredagsrock på Tivoli klart

01-0211-2012-407 - Kim Larsen & Kjukken
Fredagsrocken på Danmarks nöjesfält Tivoli är klart. 49 artister fördelat på 24 konserttillfällen blir det.  Bland dessa finner vi bland andra Tiësto, Dizzy Mizz Lizzy, Kim Larsen och Magtens Korridorer. Vi har hela listan, som det heter. Programmet kickar igång 15 april med TopGunn och Noah.

Fredagsrock på Tivoli har blivit en klassisk och välbesökt institution. Och antalet svenskar som tar sig över på fredagshygge (hygge är danska och betyder mys, typ) är många. Då vi är en rockblaska spetsar vi främst in oss på Dizzy Mizz Lizzy och Magtens Korridorer featuring Østkyst Hustlers. De lirar 2 respektive 9 september. Fast kultrockaren och förre Gasolinstjärnan Kim Larsen, Danmarks svar på vår Ulf Lundell, typ, kan bli småtrevligt också. Han kör 8 juli.

”Det er Tivolis allra viktigaste uppgift att underhålla så många som möjligt och det är också styrkan i Tivolis Fredagsrock. Vi är en festival som sträcker sig över 24 fredagar i stället för bara enkel weekend.  Vi ska fånga så många musikfans som möjligt och det tycker jag vi har lyckats med i årets program, säger programchef Rune Erbs Ledet. DizzyMizzLizzy

 

Här lite smakprov på banden och artisterna som kör: Fredagsrock Tivoli 2016

Programmet Fredagsrock på Tivoli
15. april: TopGunn, Noah
22. april: Cisilia, Page Four, Hasan Shah
29. april: Bo Kaspers Orkester
6. maj: Bikstok, Specktors
13. maj: Offspring Festival: Kwabs, Ukendt Kunstner, Blaue Blume med flere
20. maj: Morten Breum
27. maj: Poul Krebs, Michael Falch
3. juni: Tiësto
10. juni: Teitur, Ásgeir
17. juni: Saybia
24. juni: Zara Larsson
1. juli: Djämes Braun, Nabiha
8. juli: Kim Larsen
15. juli: Air
22. juli: Oh Land
29. juli: Scarlet Pleasure, Patrick Dorgan
5. august: Turboweekend, Mikael Simpson
12. august: Haim
19. august: Christopher
26. august: Aura, Dúné
2. september: Magtens Korridorer featuring Østkyst Hustlers
9. september: Dizzy Mizz Lizzy
16. september: The Minds of 99, Julias Moon
23. september: S!vas, Gilli, MellemFingaMuzik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...