Skogsröjet laddar för elfte året

UDO uppträdde på¨Skogsröjet 2015. FOTO: Jelena Helena Sulce, Helenas Foto
UDO uppträdde på¨Skogsröjet 2015. FoTo: Jelena Helena Sulce, Helenas Foto


FESTIVAL. Rejmyre kommar att osa hårdrock 4-6 augusti. Då invaderar bland andra W.A.S.P, Airbourne, Helloween, The Quireboys, The Dead Daisies och The Hooters den lilla byn vid Finspång utanför Norrköping.

Mellan 4 och 6 augusti är det för elfte gången i ordningen dags för den lilla orten Rejmyre att invaderas av bortåt 10 000 människor som ger blanka fan i glasbruk och andra sevärdheter som normalt sett utgör sevärdheterna på orten. Då är det återigen dags för hårdrocksfestival. Med tanke på festivalens storlek så är lineup:en imponerande. Vad sägs om till exempel W.A.S.P, Airbourne, Helloween, The Quireboys, The Dead Daisies och The Hooters, för att bara nämna några akter.

Läs mer: Skogsröjet

Text: Peder Rognvall
Foto: Jelena Helena Sulce, Helenas Foto

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...