HIM på House of Blues i Anaheim 27/10

FOTO: Finska rockbandet HIM meddelade tidigare i år att de kommer att splittras. I dagarna gör bandet sina allra sista spelningar.

Vår fotograf Gosia Machaczka åkte till Anaheim i Kalifornien för att se Ville Valo och hans bandmedlemmar ta avsked till fansen. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”265″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...