Copenhell goes me(n)tal!

20-22 juni brakar Copenhell i Köpenhamn loss igen.


Ozzy Osbourne, Ghost, Avenged Sevenfold, Alice in Chains, Deftones, Wasp och Nightwish. Det är sjuk line up på sommarens Copenhell för alla som älskar hårdrock. 20-23 juni är perioden du ska boka in.

Midsommar i Sverige är en högtid med visst rocktema. Men sån skiter danskarna i. Copenhell, som tidigare varit en 3-dagarsfestival har i år utökat och kör 3,5 dag. Och som vanligt över Midsommar. Gott så. Rocksoul har besökt festivalen på Refshalvön de senaste tre åren. Och vi har aldrig blivit besvikna. Förra årets gig med System of a Down var ren kärlek. Året innan tackade Black Sabbath för sig med en rejäl rockarökare till festivalspelning. För att inte snacka om 2014 när Iron Maiden fick vargen att yla i kapp med Bruce Dickinson.

Och nu i år då så går Copenhell all in och bjuder på akter som Ozzy Osbourne, Ghost och Alice in Chains jämte en hel radda andra schysta band, såväl av internationell storklass som lokala och svenska band.

Do not miss!

Festivalsajten hittar du här: Copenhell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...