Ten years in hell – Copenhell jubilerar


FESTIVAL.
10-årsfirande Copenhell lär få vargen att yla högre än någonsin. 10 år i helvetet med brutal heavy metal ska få Köpenhamn att lyfta. Hittills klara namn till sommarens festival är inga mindre än Slipknot, TOOL, Kvelertak, Lamb of God, Clutch, Stone Temple Pilots och Slash.

Midsommarfirande i Sverige eller ett besök i helvetet? Det är inget svårt val när vi snackar Copenhell. Mellan den 19 och 22 juni kommer det att osa hårdrock på Refshalvön i Köpenhamn. Den tyngsta festivalen i Öresundsregionen kommer att åter igen få festivalens signum, vargen, att yla i kapp med den tunga musiken från 50-talet band på de olika scenerna.

Genom åren har vi begåvats med band som Black Sabbath, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Ghost och Alice in Chains, för att bara nämna några.

Hittills klara i år är: TOOL, Slipknot, Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Lamb of God, Rob Zombie, Amon Amarth, Clutch, Dimmu Borgir, Halestorm, Stone Temple Pilots, Heilung, Demon & Wizards, Kvelertak, Refused, Baest, Whitechapel, Eluveitie, Orange Goblin, Terror, While She Sleeps, Municipal Waste, Skindred, Alien Weaponry, Belphegor, The Fever 333, Konvent. Fler lär tillkomma.

Do not miss! Biljetterna är ute till försäljning i detta nu.

Festivalsajten hittar du här: Copenhell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...