Info/kontakt

Bruce3

Vi är ett internetmagasin som skriver och tipsar om nytt som gammalt och träffar personerna bakom musiken vi älskar.
Vi har fotat stora artister som Bruce Springsteen, Marilyn Manson, Motörhead, W.A.S.P och The Hives, samt intervjuat bl.a. Skid Row, Black Veil Brides, Marina and the Diamonds, Stone Sour och Lamb of God.

Vill du skriva eller fota för oss?
Vi söker alltid duktiga musikskribenter och fotografer som har lite vana av konsertfotograferande. Skicka arbetsprover till info@rocksoul.se och berätta lite om dig själv så hör vi av oss!

Vill du kontakta oss så kan man göra det här, vi älskar att få mail!

Allmän info, annonsering och samarbeten: info@rocksoul.se

Chefredaktör & skribent: Rosanna Rundlöf
rosanna.rundlof@rocksoul.se (Stockholm/Los Angeles)
Rocksoul.se’s chefredaktör är Stockholmare men pendlar ofta till Los Angeles. Hon älskar att vandra runt med favoritmusiken i hörlurarna. Där ryms alltifrån pop och rock till metal och hardcore. Hennes väggar pryds dock främst av The Beatles. Hon började som musikskribent på Musiklandet.se 2009 och har därefter skrivit för bland annat Joyzine.se och Rockfoto.nu innan hon sommaren 2011 bestämde sig för att starta Rocksoul.se.

 

mimmiWebmaster: Mimmi Rundlöf
mimmi.rundlof@rocksoul.se (Stockholm)
Rocksoul.se’s webmaster föddes som ett tekniskt geni och sköter allt som har med html och CSS att göra. Hennes musiksmak är väldigt bred och innefattar allt från Lady Gaga till Sabaton.

 

 

 

gosiaFotograf & skribent: Gosia Machaczka gosia.machaczka@rocksoul.se (Stockholm/Los Angeles)

 

 

 

 

 

Skribent: Nicklas Gunnarsson
nicklas.gunnarsson@rocksoul.se (Göteborg)
När inte små inslag av pop, reggae, punk (you name it) står på schemat är metal av alla dess sorter i ”mest spelade”-mappen. Passar utmärkt till andra intressen också som löpning eller som soundtrack till en fotorunda i centrala Göteborg.

 

 

 

Skribent: Sophia Skoglund
sophia.skoglund@rocksoul.se (Dalarna)
Dalkulla född 89 med hjärta för musik, kampsport, djur, piercingar och hårfärg. Musiksmaken handlar snarare om artisterna i sig än musikgenren så musiksmaken är bred och vid.

 

 

 

philip_nordlingSkribent & fotograf: Philip Nordling
philip.nordling@rocksoul.se (Göteborg/Salzburg)
Jobbar som frilansande videofotograf och grafiker professionellt samt som musikskribent och fotograf på hobbynivå. Punk och hardcore ligger närmast hjärtat både att lyssna på och att spela men det mesta i musikväg går hem så länge det framförs med talang och integritet.
 
 
 

Göran RFestSkribent & fotograf: Göran Svensson
goran.svensson@rocksoul.se (Helsingborg/Malmö)
Exmurvel boende i Helsingborg som arbetar med kommunikation inom offentlig sektor men som frilansar lite till och från fortfarande, främst inom nöjessektorn. Gillar festivaler, främst Roskildefestivalen, som jag bevakat varje år sedan 2000. Är allätare inom det som brett betecknas rock’n’roll, ett epitet som sträcker sig från Johnny Cash, The Waterboys och Neil Young via Led Zeppelin, The Doors och Rage Against the Machine till Kvelertak och tillbaka till Roky Erickson och Beth Hart, som jag ser det. Försöker behärska gitarr som instrument och fuskar lite i ett hobbyband. Fyller 27 år varje år och kör stenhårt med hashtag #kämpa.

 

 

 

20130107_001_01D_571-Redigera-Redigera_2Fotograf: Mikaela Watsfeldt
mikaela.watsfeldt@rocksoul.se (Göteborg)
21-årig Göteborgare som studerar till civilingenjör inom design på Chalmers. Jobbar med event- och konsertfotografering vid sidan om studierna. Lyssnar mest på metalcore!

 

 

 

 
427872_598269780184662_1407345076_nFotograf: Markus Lundqvist
markus.lundqvist@rocksoul.se (Göteborg)
Markus Lundqvist har fotat konserter för Rocksoul sedan början av 2012, och det är vad han helst fotar – livemusik. Att få fota olika genrer, på olika scener och i olika förhållanden.
Efter tre års gymnasiestudie på medialinjen planerar han att läsa till skådespelare, men också göra en del fotojobb.
Förutom att syssla med foto så görs det videobloggar och lyssnas på väldigt mycket och väldigt blandad musik.

 

_MG_2205 (kopia) (1)Fotograf: Pao Duell Elvstam
pao.duell.elvstam@rocksoul.se (Göteborg)
18-åring från Göteborg som pluggar media och älskar att ha alldeles för mycket saker i huvudet. Lyssnar på allt från det minsta lilla indiebandet till de största rockikonerna. Att plåta konserter, resa och arrangera festivaler sysslar han helst med på fritiden!

 

 

 

Skribent: Victor Holm victor.holm@rocksoul.se (Stockholm)
Skribent: Helena Eriksson helena.eriksson@rocksoul.se (Linköping)
Skribent: Calle Nordahl calle.nordahl@rocksoul.se (Helsingborg)
Skribent: Felix Lindén felix.linden@rocksoul.se (Stockholm)
Fotograf: Olof Berglund olof.berglund@rocksoul.se (Göteborg)
Fotograf: Jessica Assarsson (Göteborg/Los Angeles) 

x